THAILANDA – Phuket, zbor din Bucuresti

Thai

Sejur Thailanda – Insula Phuket

Perioada octombrie – decembrie 2020

Pachet 7 nopti cazare cu avion din Bucuresti

Thailanda este regat, familia regală și regele fiind foarte iubiți și respectați de supuși. Religia predominantă în Thailanda este budismul, iar templele budiste sunt adevărate capodopere arhitecturale, așa că ar fi bine să le treci pe lista de obiective de vizitat. Obligatoriu! Jungla tropicală din această țară oferă un adevărat spectacol al naturii, flora luxuriantă adăpostește mii de specii de animale exotice. Elefanții în Thailanda au fost domesticiți și sunt folosiți la munci. Pentru protecția simpaticelor pachiderme, s-a promulgat o lege care limitează programul zilnic de muncă pentru aceștia. În Thailanda sunt peste 100 de parcuri naturale, din care 20 sunt marine. Zona de coastă este faimoasă pentru peisajele spectaculoase cu “insulele plutitoare”, cele care au inspirat scenariștii filmului Avatar.

Poți alege orice perioadă din an pentru că în Thailanda poți să te relaxezi și să te distrezi în oricare dintre cele trei anotimpuri. În anotimpul cald și uscat destinația ideală sunt insulele și plajele superbe, stațiuni precum cele din Krabi, Phuket sau Pattaya fiind mai mereu pline de turiști. În anotimpul musonic, deși ploile sunt o prezență aproape zilnică, călătorii pot explora în voie cele mai importante atracții ale Capitalei, Bangkok. Metropola te poate ține ocupat zi și noapte, cu spectacolul său stradal unic, aglomerația urbană, clădirile moderne, monumentele budhiste, palatel regale, iată doar câteva dintre reperele de vizitat. Thailanda este primitoare și fascinantă în orice anotimp.

Numeroasele sale plaje, dintre care cele mai cunoscute sunt: Karon Beach în Phuket, Chaweng Beach în Koh Samui, Maya Bay în Koh Phi Phi au nisipul fin şi apă turcoaz limpede, un adevarat rai al fotografilor amatori. Cea mai mare insulă a Thailandei – Phuket sau “perla Mării Andaman” este una dintre destinaţiile cele mai căutate de cuplurile aflate în luna de miere, pentru plajele cu nisip fin şi ape limpezi, hoteluri de cinci stele, cluburile și cafenelele exclusiviste şi viaţa de noapte intensă. Phuket este totodata şi cea mai cunoscută destinaţie de plajă din toată Asia.

Provincia Krabi a devenit extrem de populară in ultimii ani, cu a sa frumuseţe naturală, plaje sălbatice şi biodiversitate unică. Krabi este în topul iubitorilor de scuba-diving. Peisajul stâncos, marea turcoaz, plajele cu nisip auriu, fac din Krabi una dintre cele mai frumoase destinaţii din Thailanda. În jurul coastei acestei provincii sunt peste 200 de insule, multe dintre ele nelocuite.

Plecari: 09, 26.10, 02.11, 16.11, 07.12.2020

Hotel Tip de camera Tip de masa Tarif de la/pers in DBL
Andaman Sea View 4* Superior Mic dejun 658 €
Kamala Beach Resort 4* (AO) Deluxe Mic dejun 660 €
Horizon Karon Beach 4* Superior Mic dejun 700 €
Rawai Palm Beach 4* Superior pool room Mic Dejun 650 €
Patong Beach Resort 4* Superior room Mic Dejun 756 €
Beyond Resort Superior room Mic dejun 770 €

Servicii incluse:

  • Bilet de avion compania Qatar Airlines, Bucuresti – Doha – Krabi – Doha – Bucuresti (taxe de aeroport incluse);
  • Transfer aeroport – hotel – aeroport;
  • 7 nopti cazare hotel;
  • Regim masa: mic dejun;
  • Asistenta turistica in limba engleza pe toata perioada sejurului.

Nu sunt incluse:

Orar de zbor orientativ:

Otopeni – Doha 12:10 – 18:00
Doha – Krabi 19:10 – 06:10 +1

Krabi – Doha  08:00 – 11:50
Doha – Otopeni 16:00 – 20:30

Acte necesare pentru obtinerea vizei (la sosirea In Thailanda):

·       valabilitatea pasaportului  (inclusiv pasaportului temporar) sa fie de  minimum 6 luni dupa data prevazuta pentru incheierea sejurului in Thailanda si sa aiba cel putin o fila alba pentru aplicarea vizei la frontiera;

·       copie dupa pasaport;

·       Formular de viza completat, poate fi descarcat de pe link-ul de mai jos:  http://www.immigration.go.th/nov2004/download/pdf/tm88.pdf

·       Fotografie recenta 4×6 cm pentru fiecare aplicant, inclusiv pentru copii.

·       Bilet de avion pentru retur.

·       Asigurare medicala pe toate perioada calatoriei.

·       Turistul trebuie sa aibe asupra sa suma de minimum 10.000 Baht cash (cca 350 $) sau echivalentul acestei sume in dolari SUA sau Euro.

·       Dupa predarea formularelor si verificarea documentelor, procedura care va dura in jur de 5-10  minute.

.       Acest tip de viza se elibereaza contra sumei de 2000 Baht. (~60 USD/~50 EUR)