Carduri de Fidelitate

card de fidelitate turism

Fidelitatea clientilor nostri este importanta, de aceea ne-am gandit sa o rasplatim!

 

Solicita acum formularul pentru a obtine Cardul de fidelitate. Acumuleaza puncte calatorind!
De ce sa-ti faci card de fidelitate?
Pentru a beneficia de discount pe viata: punctele de fidelitate acumulate se transforma in bani, cu care iti poti plati calatoriile ulterioare.
Cum obtii cardul de fidelitate?
Orice persoana, cu varsta de minim 18 ani, care a facut cel putin o rezervare la agentia noastra, poate deveni titularul unui Card de fidelitate, nominal si netransmisibil. Completeaza corect formularul de inscriere in programul de fidelizare si vei obtine Cardul Fidelitate.
Inscrierea in acest program se face gratuit, iar cardul de fidelitate il vei primi de la sediul agentiei Travel Point: Baia Mare, Str. Podul Viilor, Nr. 2, Maramures sau prin posta (pentru solicitantii din afara orasului).
Odata cu cardul vei primi si 1.000 puncte de “Bun Venit”!
Cum acumulezi puncte de fidelitate?
Pentru serviciile turistice cumparate prin Travel Point, castigati puncte de fidelitate!
Programul de fidelizare ofera posibilitatea acumularii de puncte prin cumpararea de servicii turistice (cazare, sejururi si circuite in tara sau strainatate, croaziere, bilete de avion).
Nu se acorda puncte pentru asigurarile medicale, asigurarile storno, asigurarile RCA, bilete de transport cu autocarul, taxele de aeroport, taxele de viza si orice alte servicii necomisionabile.
Daca ai beneficiat de o vacanta prin agentia noastra si daca ai prieteni care isi fac planuri de calatorie, recomanda-ne si castigi puncte. Pentru fiecare nou prieten recomandat de tine, care achizitioneaza servicii turistice prin Travel Point,  vei fi rasplatit cu 500 puncte de fidelitate.
Atunci cand mergi in vacanta impreuna cu prietenii, poti opta fie pentru punctele aferente facturii intregii excursii (atunci cand plata se face la comun), fie pentru cele 500 de puncte pentru fiecare prieten care este client nou Travel Point.
Cum folosesti punctele acumulate?
Practic, titularul cardului poate face uz de avantajele pe care i le confera acesta, atunci cand doreste. De aceleasi avantaje pot beneficia si membrii familiei posesorului Cardului Fidelitate. Punctele acumulate de titularul unui Card Fidelitate pot fi utilizate pentru plata serviciilor turistice rezervate de acesta sau de familia acestuia.

card de fidelitate travel point

Cum calculam punctele?

1.  Pentru servicii turistice: cazare, sejururi si circuite in tara sau strainatate, croaziere, etc.

Se inmulteste valoarea facturii de servicii turistice in EURO (fara taxe si TVA) cu 2 si se obtin punctele de fidelitate aferente. De exemplu, o factura de servicii turistice de 1.500 EURO x 2 iti aduce 3.000 de puncte de fidelitate.

2.  Pentru oferte speciale, early booking sau last minute la pachetele turistice cu avion sau autocar cursa charter (care au deja reduceri aplicate)

Se inmulteste valoarea facturii de servicii turistice in EURO (fara taxe si TVA) cu 1 si se obtin punctele de fidelitate aferente.

3.  Pentru biletele de avion numarul de puncte este egal cu valoarea in euro a biletului de avion, fara taxe, inmultit cu 0,5.

 

Cand acumulezi minim 5.000 de puncte de fidelitate, acestea pot fi valorificate astfel:

100 puncte = 1 EURO
Dupa ce ai adunat un numar suficient de puncte de loialitate valorifica-le pentru a cumpara servicii turistice!

IMPORTANT: Cumparati servicii turistice in agentia Travel Point cel putin o data pe an, in caz contrar punctele acumulate se pierd.