Spectacol CIRQUE DU SOLEIL – AMALUNA

Spectacol Cirque du Soleil – Amaluna

 

Tarif: de la 199 EUR/pers/pachet

Amaluna este un spectacol sustinut de Cirque du Soleil. A fost creat și regizat de Diane Paulus, cu premiera la Montréal, Quebec, Canada, la 19 aprilie 2012. Inspirată din „Tempesta”, de William Shakespeare, povestea are loc pe o insulă guvernată de zeițe. În timpul furtunii, un grup de bărbați sunt spălați pe tărâm. Fiica reginei se încadrează în unul dintre tinerii, iar încercările iubirii lor stau la baza principalelor arcuri ale poveștii show-ului. Spectacolul este remarcabil pentru o distribuție care este de 70% feminină. Este un portmanteau al „Ama”, care se referă la mama în multe limbi, și „luna”, care înseamnă lună. Luna este un simbol al feminității, care face parte din motivul pentru care a fost aleasă pentru această producție.

Servicii incluse:

– 2 nopti cazare in perioada evenimentului, la hotel 3*;
– mic dejun;
– bilet spectacol categorie standard;
– taxa de procesare a biletelor de spectacol.

Nu sunt incluse:

– transportul din/ spre Romania (se poate asigura la cerere);
– transferuri aeroport – hotel – aeroport (se pot asigura la cerere);
– asigurare medicala de calatorie si asigurare storno;
– taxa de oras (se plateste la receptia hotelului).

 

Note:

– tarifele pentru Spectacolul Cirque Du Soleil Amaluna sunt exprimate in EUR/ persoana/ pachet si pot suferi modificari in functie de disponibilitati pana la data rezervarii ferme a pachetului turistic;
– prelungirea sau modificarea perioadei de cazare este posibila, cu recalcularea pachetului turistic;
– biletele de Spectacol Cirque Du Soleil Amaluna incluse in pachet sunt de categorie standard; la cerere se pot asigura bilete de categorie superioara, cu suplimentele aferente;
– biletele pentru Spectacolul Cirque Du Soleil Amaluna nu se comercializeaza decat in cadrul unui pachet turistic (care sa cuprinda cazare si/sau transport)!!!
– clasificarea hotelurilor este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania; variantele de cazare din cadrul ofertei sunt verificate si reprezinta recomandarea agentiei pentru Dvs.