CROAZIERA PE MAREA CARAIBILOR – pachet cu zbor inclus

Croaziera pe Marea Caraibilor

 Cuba – Jamaica – Cayman Islands – Mexico

Tarif: de la 1449 euro/ persoana (loc in cabina interioara)

Port imbarcare/debarcare: Havana

Avion: Compania Meridiana Fly

Orar de zbor:

Milano – Havana, 09:00  17:55

Havana – Milano  19:25  15:10 (+1)

Vasul de croaziera: MSC ARMONIA

Luxuriantul vas de croaziera MSC Armonia isi merita cu prisosinta numele italian – acest vapor da un exemplu stralucit despre cum spatiul si intimitatea pot functiona in armonie perfecta. MSC Armonia, unul din vasele MSC Cruises de mai mici dimensiuni, evidentiaza stilul italian si multumeste putin peste 3.000 de clienti, ceea ce il face sa fie o excelenta optiune pentru o croaziera in familie.

Cu o mare varietate de apartamente splendide ce dispun de balcoane private, MSC Armonia ofera atat vederea panoramica asupra oceanului visata de orice pasager, cat si spatii mari, ideale pentru intalnirile in familie sau cu prietenii imbarcati pentru o croaziera memorabila.

Puteti petrece ore minunate impreuna, va puteti bronza langa una dintre cele doua piscine descoperite, puteti face exercitii in sala de sport, va puteti relaxa la centrul Spa, puteti dansa noaptea intreaga la sclipitoarea discoteca sau participa la seri culturale sau distractive la teatrul aflat la bord, puteti chiar sa vaincercati norocul la casino! Bucurati-va de gustul ‘bella vita’ si intr-unul din cele doua restaurante sau in placutele spatii pizza-grill. MSC Armonia este un vis devenit realitate – un extraordinar univers plutitor menit sa-va ofere relaxare si bucurie pe parcursul unei croaziere magice.

Tariful include: cazare 7 nopti la bordul navei de croaziera in functie de cabina aleasa; toate mesele la bordul navei; bauturile non alcoolice din timpul meselor principale ale zilei (doar la bufet); un program bine planificat de activitati in zilele petrecute in largul marii si o mare varietate de oferte de divertisment seara, petrecerea de bun venit oferita de capitan; seara de gala cu o cina speciala, utilizarea echipamentelor de gimnastica si fitness; participarea la activitatile de la bordul navei de croaziera (piscine, jacuzzi); transfer aeroport – port – aeroport; bilet avion Milano – Havana si retur; Taxe aeroport

Tariful nu include: servicii medicale la bord; articolele puse la vanzare in magazinele de la bord; excursiile optionale la tarm; accesul la centrul de infrumusetare si Spa (tratamente si servicii personalizate); bauturile alcoolice si non alcoolice servite in afara restaurantului bufet; internetul; asigurarea medicala,  service Charge-ul 9 euro/zi /persoana (detalii la receptia navei); taxele portuare 120 euro/persoana (se achita la agentie); taxa viza Cuba. 

Optional – Pachete de bauturi

Cheers Adult: 16.5 euro/ persoana/zi Consum nelimitat de bauturi alcoolice si non alcoolice: vin (selectie posibila intre 2 vinuri albe, 2 rosii si un rose), apa, bere la draft si soft drinks in timpul pranzului si cinei. Pachetul este valabil in restaurantele principale si la restaurantele de tipl bufet. Nu este valabil in restaurantele a la carte.

Cheers Copil: 9 euro/ persoana/zi Consum nelimitat de soft drinks si apa in timpul pranzului si cinei. Pachetul este valabil in restaurantele principale si restaurantele de tip bufet. Nu este valabil in restaurantele a la carte.

Allegrissimo Adult, All Inclusive 24 ore: 26 euro/ persoana/zi Consum nelimitat de bauturi alcoolice si non alcoolice, selectie de vinuri la pahar (alb, rosu, rose si spumos din selectia Allegrissimo), bere la draft, soft drinks, apa plata, bauturi calde si o gama variata de bauturi si cocktailuri din lista de bar, inghetata la cornet sau cupa. Bauturile incluse in pachet pot fi consumate in toate barurile si restaurantele, inclusiv in restaurantele a la carte si spatiile tematice. Exclus: minibar si apa in cabina.

Allegrissimo Copil, All Inclusive 24 ore (cod 432): 12 euro/ persoana/zi Consum nelimitat de bauturi soft, apa, sucuri de fructe, cocktail-uri fara alcool, milkshake-uri si smoothies, inghetata la cornet sau cupa. Bauturile incluse pot fi consumate in toate barurile si restaurantele, inclusiv restaurante a la carte si spatii tematice. Exclus: minibar si apa in cabina.

Documente necesare pentru calatorie
• Documente de calatorie necesare pentru calatorie: pasaport, valabil minim 6 luni de la data de retur.

Conditii rezervare: Orice croaziera confirmata atrage o plata din partea clientului sau agentiei partenere de minim 40%. Diferenta se achita cu 65 zile inainte de imbarcare.