Croaziera EMIRATELE ARABE UNITE – QATAR, avion Bucuresti

Croaziera EAU – Bahrain – Qatar

Dubai – Abu Dhabi – Sir Bani Yas – Bahrain – Doha – Dubai

Vasul MSC Fantastica

Tarif: de la 698 euro / pers

MSC Fantasia ofera 27.000 metrii patrati de locuri publice: un centru de sanatate “Aurea Spa”unde puteti sa indeparatati orice grija si problema prin intermediul tratamentelor corporale, 6 restaurante care va ofera posibilitatea sa testati totul de la bucatarie continentala pana la cea Italieneasca, 5 piscine, 12 jacuzzi-uri, cafenele, baruri, magazine, zona de joaca pentru copii, simulator de Formula 1 si cinema interactiv 4D. De asemenea vasul are o facilitate noua, si anume MSC Yacht Club, un club special destinat pentru iubitorii de lucruri fine si de lux, cu o capacitate de 65 de suite de lux fiecare dintre acestea avand propriul lor valet, piscina privata, lift, lounge si galere private. Fantasia este primul vas care are pardoseala impodobita cu cristale Swarovski. Vasele MSC Cruises si cu precadere Fantasia sunt construite pentru a reflecta vibratia companiei, in acest caz identitatea italiana si sa inglobeze facilitatile si atractiile care sunt un “must have” in ziua de azi si anume balcoanele mari, restaurantele diferite si glorioasele sali de spa, fitness si masaj.

 

Tariful include: bilet de avion Bucuresti-Dubai-Bucuresti companiaFly Dubai, Cazare 1 noapte Arabian Courtyard Hotel and Spa 4*, mic dejun, transfer aeroport-hotel-port-aeroport; 6 nopti croaziera la bord, vas MSC FANTASIA; 3 mese principale si doua gustari intre mese; apa si bauturi; racoritoare la micul dejun; asistenta turistica in limba romana, pe tot parcursul programului (mai putin in excursiile optionale); apa, ceai, suc si cafea la dozator pe tot parcursul zilei; participarea la activitatile zilnice organizate la bordul vasului.

Nu include: taxa de aeroport: 145 euro/persoana obligatorie; taxa portuara: 120 euro/persoana – obligatorie (se va achita la agentie); asigurarea medicala de calatorie si storno (nu sunt obligatorii, dar agentia va recomanda sa le incheiati); taxa de serviciu (se va achita la bordul navei de croaziera – 9 euro/adult/zi); copiii cu varsta peste 3 ani achita jumtate; copiii cu varsta pana in 3 ani nu achita taxa de serviciu; pachete de bauturi pentru pranz si cina; excursii optionale; viza turistica Qatar (50 euro).

 

Documente de calatorie: necesare pentru calatorie: pasaport, valabil minim 6 luni de la data de retur. Nu se accepta pasaport temporar pentru calatoriile in Emiratele Arabe Unite si Qatar. Vizele pentru Qatar si  Bahrain se vor obtine la bordul vasului. Costul vizei este inclus in tariful excursiilor optionale.

Note:

Agentia nu isi asuma raspunderea pentru deciziile organelor de control de la punctele de trecere a frontierei romane sau straine, in pofida respectarii conditiilor de iesire din Romania, respectiv intrare in alte state, prevazute de legislatia in vigoare; Situatii de forta majora si neprevazute cum ar fi razboaie, cutremure, greve, fenomene naturale si meteo deosebite, etc, nu obliga agentia la despagubiri sau compensatii;

Eventualele reclamatii referitoare la excursiile optionale se fac direct la locul destinatiei, agentia noastra nefiind implicata in organizarea sau buna desfasurare a acestora; Turistii au obligatia de a achita taxele suplimentare anuntate inainte de inceperea programului turistic, in cazul in care acestea vor aparea ca urmare a majorarii taxelor de aeroport, a taxelor de combustibil anuntate de compania  aeriana transportatoare, a ratei de schimb euro/dolar. Tarifele pentru copii sunt valabile numai daca acestia sunt cazati in cabina cu 2 adulti; conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor; sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera.

Agentia organizatoare poate anula excursia in cazul nerealizarii numarului minim de turisti si are obligatia de a instiinta turistul cu cel putin  10 zile inainte de data plecarii.

Toate tipurile de documente de călătorie folosite de cetăţenii români pentru deplasarea în Emiratele Arabe Unite si in Oman trebuie să aibă o valabilitate de minim 6 luni.  Nu se accepta pasaport temporar.Indiferent de tipul de viză solicitat, este obligatorie încheierea unei asigurări medicale, fie printr-o companie omaneză, fie printr-o companie din străinătate. Indiferent de tipul de viză solicitat (afaceri, angajare, turistic, vizită, studii etc.), se va evita  utilizarea paşaportului temporar, întrucât poliţia de frontieră locală nu permite intrarea pe teritoriul acestei ţări a titularilor acestui tip de paşaport, chiar şi în condiţiile existenţei unei vize de intrare valabile. In situatia in care turistul paraseste grupul, nu se intoarce la data stabilita in program si isi depaseste perioada legala de sedere in UAE, fapta sa este considerata infractiune. Iar agentia de la care turistul a achizitionat pachetul de servicii are datoria de achita o penalitate de 2000 $ pentru fiecare persoana aflata in aceasta situatie.