Complex Wellness & Spa PERLA 3*, 1 Mai

Complex Hotelier Perla 3*

OFERTE SPECIALE WELLNESS

Principala atractie a statiunii Baile 1 Mai este apa termala (32 °C) care este folosita atat in bazele de tratament pentru tratarea bolilor reumatice,  cat si in cele doua stranduri: strandul “Venus”, cu o capacitate de cateva mii de locuri si cu multe bazine (din care unul olimpic si unul cu trambuline pentru sarituri) si “strandul cu valuri”, cu o capacitate mai mica, dar care are o atractie deosebita datorita valurilor care sunt produse in apa din bazin (aceste valuri sunt produse de un motor construit de ingineri austrieci in jurul anului 1835).
La Baile 1 Mai se afla izvorul paraului Peta (30 °C), care, dupa ce traverseaza localitatile Sanmartin si Oradea, se varsa in Crisul Repede. Lacul format pe paraul Peta adaposteste relictul tertiar nymphaea lotus var. thermalis – “Lacul cu nuferi” (floare unica in Romania, protejata prin lege), considerat rezervatie naturala. Planta originara din zona Nilului, se presupune ca semintele de nufar au fost aduse aici fie de turci, fie de pasarile calatoare si s-au dezvoltat datorita apei termale.

Servicii de calitate intr-o ambianta relaxanta cu o amplasare privilegiata in statiunea balneo-climaterica Baile 1 Mai, Complexul Hotelier Wellness & Spa Perla va asigura tot confortul necesar pentru refacere, dar si pentru incheierea unei afaceri.  Daca planuiti o plimbare, o cina romantica, o aniversare, un weekend in familie, Complexul Perla este solutia ideala!

Pachet “Week-end cu amicii”

Tarif: 1029 Lei/4 pers (2 camere duble)

Pachetul include:

 •  2 nopţi de cazare / 3 zile de sedere in doua camere dubla matrimoniala/twin
 • mic dejun bufet suedez
 • Acces la bazinele  cu apa termala (exterior – interior) si piscina semiolimpica
 • Acces permanent la “Perla Spa” (piscine, jacuzzi, saune, sala fitness)
 • Aqua Gym – zilnic cate doua sedinte
 • Proceduri SPA/doamna – 1 sedinta Thermospa si 1 sedinta de Salina
 • Proceduri SPA /domn  – 1 sedinta masaj relaxare si 1 sedinta de Salina
 • acces gratuit zilnic intre orele 09.00 si 22.00 la Centrul Wellness & Spa Perla : 2 bazine interioare si 2 exterioare cu apa termala ( temperatura de 31 Grade Celsius) , 2 jacuzzi, o sauna turceasca (baia de aburi-hammam) , o sauna uscata(finlandeza) si la sala cu aparate de intretinere corporala .

Pachet “Week-end romantic”

Tarif: 745 Lei/2 pers (o camera dubla)

Pachetul include :

 • 2 nopţi de cazare / 3 zile de sedere in camera dubla matrimoniala/twin aranjata romantic (ciocolata, sampanie, flori)
 • mic dejun bufet suedez si o cina Romantica cu meniu prestabilit (exotic sau traditional)
 • Acces la bazinele  cu apa termală (exterior – interior) şi piscina semiolimpică
 • Acces permanent la “Perla Spa” (piscine, jacuzzi, saune, sala fitness)
 • Aqua Gym – zilnic cate doua sedinte
 • Proceduri SPA/doamna – 1 sedinta Vinoterapie si 1 sedinta de Salina
 • Proceduri SPA /domn  – 1 sedinta Thermospa si 1 sedinta de Salina
 • acces gratuit zilnic intre orele 09.00 si 22.00 la Centrul Wellness & Spa Perla : 2 bazine interioare si 2 exterioare cu apa termala ( temperatura de 31 Grade Celsius) , 2 jacuzzi, o sauna turceasca (baia de aburi-hammam) , o sauna uscata(finlandeza) si la sala cu aparate de intretinere corporala .

 

Note:

Copilul pana la varsta de 6 ani (exclusiv) cazat impreuna cu parintii fara pat suplimentar, beneficiaza de gratuitate la cazare si mic dejun.  Pentru copiii peste 6 ani cazati impreuna cu parintii se ofera pat pliant suplimentar si se achita 40 lei/noapte(cu mic dejun inclus); Tarifele afisate sunt exprimate in „lei” si includ „Tva”;  Camerele duble matrimoniale/twin cu balcon sunt limitate ca si numar si se ofera in limita disponibilitatii. Intr-o camera sa pot caza maxim 2 adulti si un copil iar in apartament se pot caza maxim 3 persoane adulte sau 2 adulti si 2 copii. Nu se accepta animale de companie !

Camerele sunt prevazute toate cu : Aer conditionat si incalzire, TV, Internet wireless Gratuit, Telefon cu linie nationala si internationala, Minibar, Radio cu ceas, baie cu cabina de dus, uscator de par, halate baie. Parcarea este supravegheata video, receptie functioneaza Non – stop, hotelul si centru de tratament dispun de lift, rampa pentru accesul persoanelor cu dizabilitati, spatiu interior de joaca copiii.

In camera de hotel Fumatul este strict interzis!!!

Bugetul  neutilizat nu se restituie !!!