CENTER PARCS, Belgia – Olanda – Germania

Parcuri de distractii Center Parcs

Belgia – Olanda – Germania

Tarife: de la 539 euro/pachet

Center Parcs va ofera vacante exceptionale in natura, locatiile satelor de vacanta fiind situate in padurile mai multor state din Europa. Puteti alege unul dintre uimitoarele parcuri din Olanda, Belgia, Germania sau Franta. Cele 20 de parcuri se intind pe mai multi acri de padure frumoasa, avand facilitati si spatii de cazare de prima clasa si o gama larga de activitati.

Toate casele de vacanta sunt complet echipate si, prin urmare, ideale pentru vacante in regim de self-catering. Parcurile de vacanta din Centerparcs sunt perfecte pentru vacante de familie. Conceptul unic de distractie pe apa – Aquamundo – , diversele activitati de agrement si divertisment pentru copii si facilitatile centrului Spa fac din Centerparcs un loc perfect unde puteti petrece o vacanta in familie. De aici va veti intoarce cu experiente si momente de neuitat! Toate aceste activitati interactive se desfasoara in cadrul parcurilor special construite pentru familii si copii, in cadru organizat, activitatile fiind concepute pe grupe diferite de varsta si includ activitati si facilitati specifice fiecarei categorii de varsta.

  Erperheide 4* Belgia

Tarif: de la 539 euro/pachet

Parcul de vacanta Erperheide este un adevarat paradis pentru copii si, implicit, si pentru adulti! In acest sat, special echipat pentru cei mici, veti gasi zona de joaca Baluba – un paradis al locurilor de joaca pentru copiii cu varsta pana in 12 ani –, dar si alte activitati pentru toate varstele. Merita, de asemenea, sa explorati zonele inconjuratoare. Parcul Erperheide se afla la distanta de 100 km fata de aeroportul din Bruxelles, ceea ce inseamna ca in aproximativ  1,10 h (deplasare cu autovehiculul) veti ajunge la destinatia mult asteptata.

De Eemhof 5* Olanda

Tarif: de la 719 euro/pachet

Inchirierea unei case In De Eemhof inseamna o vacanta plina de sport si de actiune. Sporturi pe apa sub cerul olandez pe Lacul Eemmeer, ciclism pe pasunile verzi ale magnificului Flevoland, dupa toate acestea te vei prabusi la sfârsitul zilei pe canapeaua confortabila, epuizat dar implinit. Parcul De Eemhof se afla la distanta de 80 km fata de aeroportul din Amsterdam, ceea ce inseamna ca in aproximativ 1 h (deplasare cu autovehiculul) veti ajunge la destinatia mult asteptata.

 Bostalsee 4* Germania

Tarif: de la 559 euro/pachet

Noul parc de vacanta Bostalsee din regiunea deluroasa Saarland s-a deschis! Pentru toti copiii si adultii care sunt dornici sa petreaca momente de relaxare pe plaja cu nisip sau sa incerce diverse sporturi pe apa, aici este locul ideal pentru vacanta. Parcul Bostalsee se afla la distanta de 170 km fata de aeroportul din Frankfurt, ceea ce inseamna ca in aproximativ  1,50 h (deplasare cu autovehiculul) veti ajunge la destinatia mult asteptata.

 

Tariful include: cazare in parc 7 nopti (cu intrare in fiecare zi de vineri); facilitatile din parc (intrare la Aqua Mundo, Kids Play World, tobogane, piscina).

Nu include: transportul catre destinatie si transferurile in parc; prosop de baie, lenjerie de pat; pachet de bucatarie: prosop de bucatarie, burete+lichid de spalat vase; serviciile de masa; toate serviciile care nu sunt incluse in program; serviciile de internet.

Note:

Agentia nu isi asuma raspunderea pentru deciziile organelor de control de la punctele de trecere a frontierei romane sau straine, in pofida respectarii conditiilor de iesire din Romania, respectiv intrare in alte state, prevazute de legislatia in vigoare; Situatii de forta majora si neprevazute cum ar fi razboaie, cutremure, greve, fenomene naturale si meteo deosebite, etc, nu obliga agentia la despagubiri sau compensatii;Hotelierii solicita plati suplimentare pentru utilizarea facilitatilor din camera si hotel/cabana (ex: minibar/frigider, seif, prosoape la piscina, etc). Turistii au obligatia de a se informa in momentul sosirii la hotel de exactitatea conditiilor si tarifelor percepute pentru aceste servicii optionale. Tarifele pentru copii sunt valabile numai daca acestia sunt cazati in camera cu 2 adulti; conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor; sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera. Distributia cabanelor se face de catre receptia complexului. Orice problema legata de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre client direct la receptie, asistat de reprezentantul agentiei locale; La cazare hotelurile/complexul de cabane percep un deposit- este un “security deposit”, pe care hotelurile il percep clientilor, in cazul in care acestia utilizeaza diferite servicii, precum minibarul sau alte facilitati cu plata. Acesta le va fi returnat la check-out integral (daca nu au consumat nimic).  La frontiera  este obligatorie detinerea unei carti de identitate sau a unui pasaport valabil minim 6 luni. Nu sunt obligatorii asigurarea medicala de calatorie si  asigurarea storno, insa, agentia va recomanda sa le aveti. Pentru a putea iesi din tara, copiii sub 18 ani trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor, sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; adultul care ii insoteste, in cazul in care nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa il prezinte la frontiera.