VENETIA – PADOVA – MILANO, program autocar

Venetia – Padova – Verona

Program de 4 zile cu autocar din Baia Mare

Plecari: 30.04 si 08.10.2020

Tarif: 250 EUR/pers

ZIUA 1: BAIA MARE- SATU MARE – LUBLIJANA – TREVISO

Pornire aproximativ la ora 04:00 din  Baia Mare – Satu Mare către Budapesta. Tur panoramic al orașului, Piața Milenium cu Monumentul Eroilor și Palatul Huniazilor, Bulevardul Andrassy, Clădirea Operei, Palatul Parlamentului, Vechea Cetate a Budei precum și frumoasele poduri arcuite peste Dunăre: Podul cu Lanțuri, Podul Elisabeta și Podul Margareta. Ajunși în Liublijana vom trece peste râul Ljublianka pe Podul Triplu şi pe Podul Dragonului, vom vedea Fântâna celor 3 râuri ale Carniolei şi vom admira castelul reşedinţă a ducilor de Carintia. Seara cazare în zona Treviso- Lido di Jesolo.

ZIUA 2: TREVISO – VENEȚIA

După micul dejun, ne deplasăm cu trenul în Piața San Marco din Veneția. Se vizitează insulele Burano și Murano. În Burano este specific coloritul deosebit al clădirilor și lucrările de artizanat, multe dintre ele găsindu-se în Muzeul de broderie. Insula Murano este vestită pentru  obiectele și arta producerii sticlei. Veți găsi aici multe ateliere și magazine cu obiecte miniaturale din sticlă și  bijuterii multicolore. Pe insula Murano se produc obiecte traditionale de sticlă (oglinzi, candelabre, lămpi, pahare și cristaluri, mânere de robineți, etc.) însă accentul este pus în ultima vreme pe obiecte de artă din sticlă de Murano și pe suveniruri din sticlă de Murano. După masa în Veneția ne bucurăm împreună de atmosfera venețiană. Vizite la Palatul Dogilor, Basilica San Marco, Puntea Suspinelor, Turnul cu orologiu. Ne întoarcem seara cu trenul la Treviso pentru cazare și cină  la hotel 3*.

ZIUA 3: PADOVA – VERONA

După micul dejun scurtă  vizită în Padova, la Bazilica Sfântului Anton. Vom vedea, de asemenea, frumosul parc înconjurat de statui Prato della Valle şi Basilica di Santa Giustina, Piazza delle Erbe cu Palazzo della Ragione. Plecăm apoi spre Verona,  orașul veșnicilor îndrăgostiți Romeo și Julieta…Verona, orasul Arenelor romane, al piețelor vechi și al străduțelor romantice. Plimbare în Piazza delle Erbe, la Balconul Julietei, Palatul administrativ și Arenele romane. Reîntoarcere la cazare  în Lido di Jesolo, hotel Jalisco 3*. Cină la hotel 3*.

ZIUA 4: TREVISO – TRIESTE – BAIA MARE

După micul dejun ne îndreptăm spre un centru comercial pentru o binemeritată  pauză de cumpărături. În jurul amiezii ajungem la Trieste pentru a vizita castelul Miramare, construit între 1856 și 1860 și care este amplasat într-un cadru natural extraordinar. Ne îmbarcăm pentru întoarcerea în România. Pauză de masă și toaletă pe traseu.

 

Tariful include: transport cu autocarul din Baia Mare; 3 nopti  cazare cu mic dejun, la hoteluri 3*;vizitele cuprinse in program; ghid autorizat.

Tariful nu include: asigurare medicala de calatorie si asigurare storno; biletele de intrare la obiectivele tursitice (vaporetto in Venetia – 20 euro/pers + taxa intrare in Venetia 2,5 euro/pers).

Nota: tariful este calculat pentru un grup de minim 40 persoane