Turneul de tenis Roland Garros mai – iunie 2020

Turneul de tenis Roland Garros 2020

Paris 24 mai – 07 iunie 2020

De la 389 EUR/pers/pachet

Servicii incluse:

– 2 nopti cazare in perioada evenimentului la hotel 3*;
– mic dejun;
– bilet de acces la eveniment, categorie standard;
– taxa de procesare a biletelor.

Nu sunt incluse:

– transportul din/ spre Romania (se poate asigura la cerere);
– transferuri aeroport – hotel – aeroport (se pot asigura la cerere);
– asigurare medicala de calatorie si asigurare storno;
– taxa de oras (se plateste la receptia hotelului).

Informatii Roland Garros:

Turneul de tenis de la Roland Garros este unul din cele mai importante turnee mondiale de tenis și se desfășoară pe parcursul a două săptămâni, între mijlocul lunii mai și începutul lunii iunie, la Paris, pe stadionul Roland Garros (numit astfel în onoarea eroului aviator francez cu acest nume). Este cel de-al doilea turneu de Mare Șlem din calendarul competițional mondial. Este unul din cele mai prestigioase momente sportive al anului, bucurându-se de mediatizare în toată lumea și devenind unul din cele mai populare evenimente din tenis (și din sport, în general). Este cel mai puternic turneu pe zgură, cel mai faimos si cel mai cautat si exclusivist, iar multi spectatori il prefera pentru spectacolul in sine, pentru tensiunea declansata. Turneul apare atât în calendarul ATP (turneu masculin), cât și în cel WTA (turneu feminin). Tot în aceeași perioadă au loc întreceri de dublu feminin, dublu masculin, dublu mixt și juniori, toate aceste meciuri paralele putand fi urmarite la preturi modice, pe terenurile secundare celor 2 arene principale.

Note:

– tarifele pentru meciurile din turneul de tenis Roland Garros sunt exprimate in EUR/ persoana/ pachet si pot suferi modificari in functie de disponibilitate pana la data rezervarii ferme a pachetului turistic;
– prelungirea sau modificarea perioadei de cazare este posibila, cu recalcularea pachetului turistic;
– biletele de eveniment incluse in pachet sunt de categorie Peluza; la cerere putem asigura bilete de categorie superioara, cu suplimentele aferente;
– biletele de eveniment nu se comercializeaza decat in cadrul unui pachet turistic (care sa cuprinda cazare si/sau transport)!!!
– clasificarea hotelurilor este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania; variantele de cazare din cadrul ofertei sunt verificate si reprezinta recomandarea agentiei pentru Dvs.
*Disponibilitatea ofertei pentru meciurile turneului de tenis Roland Garros 2016 este limitata