Targuri de Craciun Austria

Viena – Melk – Salzburg – Linz

Program de 4 zile cu autocar din Baia Mare

Plecare: 29 noiembrie 2018

Tarif: 235 EUR/pers

            Ziua 1 : Baia Mare – Viena

Plecare din Cluj Napoca la ora 01:30 pe traseul–Baia Mare-( ora 04:00)- Satu Mare ( ora 05:00) Budapesta- Viena. Oprire pentru cumparaturi la Pandorf ( apx.3 ore). Intrare in Viena pentru un tur panoramic by night si vizite pe ringul vienez si timp liber ( apx.  2 ore) la Targul de Craciun din fata Primariei. Cazare hotel 3* zona  Viena.

            Ziua 2: Viena – Melk – Gmundem -Salzburg

Dupa micul dejun vizitam palatul Schonbrun iar apoi pornim spre orasul Salzburg cu oprire la Melk, pentru a vizita abația istorică a benedictinilor din Austria, unul dintre cele mai faimoase locuri istorice ale creștinismului monahic european. Abația se găsește deasupra orașului Melk, situată pe un deal stâncos cu vedere spre valea Wachau a Dunării, în landul federal Austria Inferioară. Abația este una din foarte rarele locașuri care a funcționat continuu de la înființarea acesteia în 1089, fiind dublată de rara distincție de a fi fost și un loc al academismului teologic, dar și laic. Vizita interioara a complexului monahic. Pornim spre zona Salzburg cu oprire in romanticul orasel Gmunde pentru targul local de Craciun. Cazare si cina la pensiune  3* in zona Salzburg.

           Ziua 3. Salzburg

După micul dejun plecam spre Salzburg. Urcam cu funicularul si vizitam  Fortareata Hohensalzburg care strajuieste orasul Salzburg. Tur ghidat cu insotitorul de grup prin orasul vechi pentru a admira Domul, una dintre cele mai prestigioase cladiri istorice si culturale, construita in stil baroc si dedicata Sf Rupert al Salzburgului. De la Dom mergem in Piata centrala si Piata Universitati unde vom parcurge pietonal principalele obiective turistice. Plimbare prin Gradinile Mirabel si optional vizita in palatul Mirabel. Timp liber la targul de Craciun din piata centrala pentru a savura un vin fiert sau produse traditionale dupa care vom avea timp liber de cumparaturi intr-un centru commercial din zona Salburg. Cazare si cina la pensiune  3* in zona Salzburg.

Ziua 4. Salzburg – Linz – Budapesta – Romania

Dupa micul dejun ne imbarcam pentru reintorcerea in tara. Parcurgem ruta romantica a Dunarii cu oprire in oraselul Krems an der Donau care te cucereste prin cladirile cu arhitectura cu origini renascentiste . Pauza de masa la Paprika Csarda. Calatorie spre casa cu scurte pause pe traseu            

Tariful include:

– transport cu autocar modern cu scaune rabatabile și aer condiţionat, cu toate taxele de drum şi parcări incluse;

– 3 nopţi cazare cu mic dejun la pensiuni sau hoteluri de 3*;

– 2 cine:  fel principal si desert.

– asistenţă turistică pe traseu din partea unui însoțitor de grup din România.

Tariful nu include: asigurare medicala de calatorie si asigurare storno; intrarea la obiectivele turistice si nici eventualii ghizi pentru acestea.

Tarif in camera single: 315 Euro

Tarif copil 03 – 12 ani: 140 Euro