Targuri de Craciun Austria

Viena – Melk – Salzburg – Linz

Program de 4 zile cu autocar din Baia Mare

Plecare: 30 noiembrie 2017

Tarif: 185 EUR/pers

Ziua 1. Baia Mare – Viena

Plecare din Romania conform orarului de imbarcare pe traseul– Budapesta- Viena. Oprire la Budapesta- Piata Eroilor si Biserica Sf Stefan Tur panoramic al orasului. Oprire pentru cumparaturi la Pandorf. Intrare in Viena pentru un tur panoramic by night pe ringul vienez si scurta oprire la Targul de Craciun din fata Primariei. Cazare hotel 3* la Viena. Optional cina.

Ziua 2. Viena – Melk – Salzburg

Dupa micul dejun Vizita la palatul Schonbrun in Viena apoi  pornim spre orasul Salzburg cu oprire la abatia Abația Melk, abație istorică a benedictinilor din Austria, unul dintre cele mai faimoase locuri istorice ale creștinismului monahic european. Abația se găsește deasupra orașului Melk, situată pe un deal stâncos cu vedere spre valea Wachau a Dunării, în landul federal Austria Inferioară. Abația este una din foarte rarele locașuri care a funcționat continuu de la înființarea acesteia în 1089, fiind dublată de rara distincție de a fi fost și un loc al academismului teologic, dar și laic. Vizita interioara a complexului monahic. Ajungem in Salzburg, orasul muzicii si locul natal al marelui Mozart. Cazare hotel 3* in Salzburg. Optional cina.

Ziua 3. Salzburg

După micul dejun tur ghidat cu insotitorul de grup prin orasul vechi pentru a admira Domul, una dintre cele mai prestigioase cladiri istorice si culturale, construita in stil baroc si dedicata Sf Rupert al Salzburgului. De la Dom mergem in Piata Mozart care adaposteste Muzeul Memorial Mozart , plimbare prin Gradinile Mirabell. Optional vizita la Fortareata Hohensalzburg sau timp liber in Piata de Craciun. Cazare la acelasi hotel 3* in Salzburg. Optional cina.

Ziua 4. Salzburg – Linz – Budapesta – Romania

Dupa micul dejun ne imbarcam pentru reintorcerea in tara. Scurta vizita in Linz catedrala veche  din Linz, noua cladirea operei, piata Hauptplatz. Timp liber pentru cumparaturi in Linz la un mare centru comercial. Pauza de masa la Paprika Csarda. Calatorie spre casa cu scurte opriri pe traseu.

Tariful include: transport cu autocarul din Baia Mare; 3 nopți cazare cu mic dejun la hoteluri de 3*; asistenta turistica pe traseu, vizite conform program.

Tariful nu include: asigurare medicala de calatorie si asigurare storno; intrarea la obiectivele turistice si nici eventualii ghizi pentru acestea.

Tarif in camera single: 265 Euro

Tarif copil 03 – 12 ani: 140 Euro