CUBA – plecari cu avion din Bruxelles

CUBA – pe ritmuri de salsa

Pachet 7 nopti cu avion din Bruxelles

Perioada Noiembrie 2018 – Ianuarie 2019

Cuba secolului XXI este unica si contrastanta: saraca din punc de vedere economic, dar extreme de bogata din punct de vedere cultural, impresionand orice calator.

Cuba este cea mai mare insulă din Caraibe. Cu peste 200 golfuri şi 289 plaje scaldate în lumina soarelui această insula exotica este ideala pentru o vacanta “departe de lumea dezlanţtuita”!
Locatia ofera amintiri de neuitat prin marea cristalina, cerul senin, soarele scanteietor, stancile de corali, golfurile pitoresti si prin temperamentul vesel si prietenos al cubanezilor. Noaptea, staţiunile traiesc la intensitate maxima.  Nu uitaţi sa incercaţi savuroasele cocktailuri de rom şi sa dansaţi pe ritmurile salsa!

Atracţiile Cubei de azi au fost descoperite la începutul secolului XX de către primii turişti americani: bijuterii arhitecturale, palate minunate, catedrale, monumente. Havana este capitala legendară a insulei, cu case şi vile coloniale şi hoteluri elegante. În muzee se pot admira vestigiile din era colonizării, precum şi cele din secolul al XX-lea.

Turistii ramanand hipnotizati de frumusetea plajelor, golfurilor, muntilor si peisajelor care iti taie rasuflarea. Sfidand logica, oamenii sunt cei care au pastrat viu spiritual Cubei, demonstrand intregii lumi ca sunt supravietuitori, poeti si visatori.

Varadero

Varadero face parte din statiunile cele mai cautate din Caraibe si din lume, datorita plajelor tropicale cu nisip fin ca pulberea, a climei ideale si a servicilor turistice complexe. Claritatea deosebita a apei, in care se pot admira peisajele marine cu magnifice recifuri de corali si bogata fauna subacvatica este o alta mare atractie, aici existand peste 20 de centre de scufundari, cunoscute in toata lumea.

*Tarifele sunt exprimate in euro, de persoana in camera dubla
*Tarifele pentru camera single, tripla si pentru copii se ofera la cerere

  • La cerere se pot face cotatii pentru alte date de plecare, sejururi pe mai mult de 7 nopti, cat si sejururi combinate Havana & Varadero

Tariful include: bilet avion dus-intors; taxe aeroport; transfer aeroport – hotel – aeroport; cazare 7 nopti in camera dubla; regimul de masa all inclusive
Tariful nu include: asigurare de calatorie – obligatorie; excursii optionale; taxa de viza – 25 euro/pers – se achita local (nu se calatoreste cu pasaport temporar)

Documente necesare:

  • pasaport valabil min. 6 luni de la data inceperii calatoriei;
  • persoanele cu varste sub 18 ani care calatoresc neinsotiti de parinti, dar insotiti de un adult au nevoie de imputernicirea notariala in limba engleza si certificat de nastere;
  • cetatenii din  Romania au nevoie de viza, care se obtine inainte de calatorie.