ISTANBUL, orasul pe doua continente

Circuit Istanbul, Turcia

Program de 6 zile cu autocar din Cluj-Napoca

Data de plecare: 28 mai 2018

Tarif: 195 EUR/pers

Ziua 1. Plecare din Cluj-Napoca la ora 12:00 pe ruta Alba Iulia – Sibiu – Valea Oltului – Bucuresti – Giurgiu. Noaptea se tranziteaza Bulgaria.

Ziua 2. In jurul orei 10:00 sosim in Istanbul, singurul oras din lume ce se intinde pe doua continente. Se face tur panoramic cu autocarul Europa-Asia si se viziteaza cel mai inalt punct al orasului cu Moscheea Suleyman. In jurul orei 14:00 se vor ocupa camerele la hotel, iar dupa-masa se va vizita centrul vechi al orasului: Hipodromul, Piata Sultanahmet si Moscheea Albastra renumita pentru cele 6 minarete ale sale. Cazare in Istanbul la hotel 3*.

Ziua 3. Mic dejun. Incepem ziua cu vizitarea Palatului Topkapi – simbolul imperiului otoman, cu o panorama superba asupra stramtorii Bosfor, Aya Sophia – vechea bazilica bizantina si Basilica Cisterna. Dupa-masa program liber in Marele Bazar din Istanbul, cunoscut pentru bijuterii, ceramica pictata manual, covoare, broderii si magazinele de vechituri. Cazare in Istanbul la hotel 3*.

Ziua 4. Mic dejun. Optional excursie cu vaporul pe Bosfor. Ne deplasam pe malul asiatic pana la podul Fatih, al doilea pod magnific al stramtorii si revenim pe malul european admirand panorama superba a celor doua maluri. Se viziteaza Bazarul Egiptean, cunoscut ca Bazarul de Condimente. Program liber. Seara cazare in Istanbul la hotel 3*.

Ziua 5. Mic dejun. Se viziteaza Palatul Dolmabahce, apoi ne luam ramas bun de la Istanbul si plecam spre Edirne unde vom vizita Marea Moschee. Noaptea tranzitam Bulgaria.

Ziua 6. Dimineata sosim in Cluj-Napoca, in functie de conditiile de drum.

 

Tariful include: transport cu autocar modern, 3 nopti cazare cu mic dejun la Hotel Fuar 3* sau similar in Istanbul (aproape de centrul istoric), tur de oras Istanbul, asistenta turistica.

Tariful nu include: intrarile la obiectivele turistice (Palatul Dolmabahce ~10 EUR, Topkapi ~10 EUR, Aya Sophia ~10 EUR, Basilica Cisterna ~3 EUR), excursia cu vaporul pe Bodfor ~ 7 EUR, transport local cu tramvaiul ~10 EUR, asigurare medicala si storno.

Supliment camera single: + 45 euro

Reducere copil sub 12 ani: – 35 euro (valabila in cazul cazarii cu 2 adulti in camera)

Reducere al 3-lea adult in camera:  – 15 euro

Grup minim: 35 persoane