Marele premiu de Formula 1 a Ungariei, 22 – 24 iulie 2016

Marele premiu de Formula 1 al Ungariei

Circuitul de la Hungaroring

22 – 24 iulie 2016

Hotel Thomas 3*  – 267 EUR/pers/pachet;

Hotel Golden Park 4* – 288 EUR/pers/pachet

Servicii incluse in pachet:
– 3 nopti cazare/persoana in perioada 23 – 25 iulie, la Budapesta, la unul dintre hotelurile din oferta sau similar;
– mic dejun;
bilet Formula 1 Hungaroring categorie General Admission – acces pentru week-end (3 zile); taxa de procesare a biletelor de Formula 1 Hungaroring.
Nu sunt incluse:
– o categorie superioara de bilet, care se poate asigura, contra cost, cu achitarea diferentelor de plata;
– transportul din/spre Romania (se poate asigura la cerere, contra cost, cu orice companie aeriana/autocar);
– transferuri aeroport – hotel – aeroport (se pot asigura la cerere, contra cost);
– asigurare medicala de calatorie si asigurare storno – recomandata;
– taxa de oras (este extra, se plateste doar la receptia hotelului si variaza in functie de politicile administrative locale).

Note:

– tarifele pentru Formula 1 Hungaroring sunt exprimate in EUR/persoana/pachet si pot suferi modificari in functie de disponibilitati pana la data rezervarii ferme a pachetului turistic;
– prelungirea sau modificarea perioadei de cazare este posibila, cu recalcularea pachetului turistic;
Marele Premiu de Formula 1 al Ungariei – Hungaroring va avea loc in perioada 22 – 24 iulie 2016, pe Circuitul de la Hungaroring (la aproximativ 20 km de Budapesta); biletele de Formula 1 incluse in pachet de categorie General Admission – loc in picioare, acces week-end (3 zile) pentru pachetul de 3 nopti cazare si categorie general Admission acces cursa de duminica pentru pachetul de 2 nopti; la cerere de asigura si bilete de Formula 1 de categorie superioara, cu suplimentele aferente;
– biletele de Formula 1 Hunagroring nu se comercializeaza decat in cadrul unui pachet turistic (care sa cuprinda cazare si/sau transport)
– clasificarea hotelurilor este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania;

*Disponibilitatea ofertei Marele Premiu de Formula 1 al Ungariei – Hungaroring este limitata!

Despre Marele Premiu de Formula 1 al Ungariei

Circuitul de Formula 1 al Ungariei are loc pe celebrul Hungaroring, aflat la aproximativ 20 de km de Budapesta. Circuitul are loc intr-un amfiteatru natural cu multe viraje si strazi inguste. Datorita acestui fapt, depasirile sunt aproape imposibile. Este un circuit bazat mai mult pe maiestria pilotilor decat pe viteza.
Hungaroring are marele merit de a fi gazduit primul Grand Prix in spatele Cortinei de Fier in anul 1986. Tot aici, in 2003, Fernando Alonso a obtinut prima victorie in Formula 1 si a devenit cel mai tanar cistigator de etapa din istoria Formulei 1.