Croaziere MIAMI, pachet cu avion din Bucuresti

Croaziere MSC Divina 2016-2017

Tarife: de la 1.258 euro/pers/pachet

Imbarcare in Miami, plecare din Bucuresti

SUA – JAMAICA – CAYMAN ISLAND – MEXIC – BAHAMAS – SUA
Plecari in datele de 17.11.2016, 26.01.2017

tarife miami1

SUA – ST MAARTEN – PUERTO RICO – BAHAMAS – SUA
Plecare in data de 02.02.2017

Servicii incluse: Bilet de avion Bucuresti-Londra-Miami-Londra-Bucuresti, compania British Airlines; transfer aeroport-hotel-port-aeroport; cazare 1 noapte in Miami – National Miami Beach 4*  sau similar; 7 nopti  croaziera la bord, vas MSC DIVINA; 3 mese principale si doua gustari intre mese; apa si bauturi racoritoare la micul dejun; apa, ceai, suc si cafea la dozator pe tot parcursul zilei; participarea la activitatile zilnice organizate la bordul vasului.

Nu sunt incluse: taxa de aeroport: 225 euro/persoana obligatorie; taxa portuara: 120 euro/persoana – obligatorie (se va achita la agentie), asigurarea medicala de calatorie si storno (nu sunt obligatorii, dar agentia va recomanda sa le incheiati); taxa de serviciu (se va achita la bordul navei de croaziera – 8,5 euro/adult/zi); copiii cu varsta peste 3 ani achita jumtate; copiii cu varsta pana in 3 ani nu achita taxa de serviciu; pachete de bauturi pentru pranz si cina; excursii optionale.

Viza SUA (aprox 160 USD; de formalitatile obtinerii vizei se va ocupa turistul)

Orar de zbor:

BA 0885 Bucuresti – London (Heatrow)      08:05  – 09:45

BA 0209 London (Heatrow)  – Miami Int’L  13:50 – 18:45

BA 1527 Miami Int’L – London (Heatrow) 19:15 – 08:40 (+1)

BA 0886 London (Heatrow)  – Bucuresti  17:35 – 22:50
*Orarul de zbor poate suferi modificari

Precizari importante:

Indiferent de tipul de viză solicitat (afaceri, angajare, turistic, vizită, studii etc.), se va evita  utilizarea paşaportului temporar, întrucât poliţia de frontieră locală nu permite intrarea pe teritoriul acestei ţări a titularilor acestui tip de paşaport, chiar şi în condiţiile existenţei unei vize de intrare valabile

In situatia in care turistul paraseste grupul, nu se intoarce la data stabilita in program si isi depaseste perioada legala de sedere in SUA, fapta sa este considerata infractiune.

Funcţionarii care realizează controlul de trecere a frontierei au autoritate deplină, în temeiul legislaţiei americane, pentru a refuza intrarea persoanelor în SUA, chiar dacă acestea prezintă documente de călătorie valabile, în cazul în care, în urma controlului efectuat rezultă neconcordanţe între motivul declarat de călător la momentul obţinerii vizei şi motivul declarat la intrarea în SUA.

Toate persoanele care călătoresc în SUA au obligaţia să prezinte, la momentul controlului de trecere a frontierei, declaraţia de intrare (formularul I-94). Această declaraţie este pusă la dispoziţia călătorilor de toate companiile aeriene şi maritime, în timpul deplasării către Statele Unite. Declaraţia conţine informaţii referitoare la eventualele alimente aflate în posesia călătorului la intrarea în SUA, precum şi la alte bunuri cu caracter interzis sau restricţionat (produse contrafăcute, narcotice etc.). Atragem atenţia asupra faptului că autorităţile americane interzic introducerea pe teritoriul SUA a produselor alimentare de orice fel (vegetale sau animale), iar dacă acestea există, ele trebuie declarate şi predate funcţionarilor vamali. Nedeclararea şi depistarea unor astfel de produse în bagaje atrage confiscarea lor şi obligaţia plăţii unei amenzi.

Urmare recentelor modificări ale legislaţiei americane de imigrare, persoanele cu dublă cetăţenie (română şi americană) care călătoresc în Statele Unite, au obligaţia de a avea în posesie paşaportul american.

Viza de intrare în SUA se obţine de la misiunile diplomatice sau oficiile consulare ale Statelor Unite ale Americii din străinătate. În Romania, vizele se pot obţine de la Secţia Consulară a Ambasadei Statelor Unite ale Americii la Bucureşti (Str. N. Filipescu nr. 26; Tel: 316-4052; Fax: 316-3360; Email: visasbucharest@state.gov). Viza SUA nu se eliberează de către autorităţile de frontieră.

Note:

Agentia nu isi asuma raspunderea pentru deciziile organelor de control de la punctele de trecere a frontierei romane sau straine, in pofida respectarii conditiilor de iesire din Romania, respectiv intrare in alte state, prevazute de legislatia in vigoare; Situatii de forta majora si neprevazute cum ar fi razboaie, cutremure, greve, fenomene naturale si meteo deosebite, etc, nu obliga agentia la despagubiri sau compensatii; Eventualele reclamatii referitoare la excursiile optionale se fac direct la locul destinatiei, agentia noastra nefiind implicata in organizarea sau buna desfasurare a acestora;Turistii au obligatia de a achita taxele suplimentare anuntate inainte de inceperea programului turistic, in cazul in care acestea vor aparea ca urmare a majorarii taxelor de aeroport, a taxelor de combustibil anuntate de compania  aeriana transportatoare, a ratei de schimb euro/dolar. Tarifele pentru copii sunt valabile numai daca acestia sunt cazati in cabina cu 2 adulti; conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor; sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera.  Distributia cabinelor se face de catre receptia acestuia si a disponibilitatii cabinelor la imbarcare. Orice problema legata de amplasarea sau aspectul cabinei se rezolva de catre client direct pe vas.