Croaziera FIORDURILE NORDULUI, avion din Bucuresti

Croaziera all inclusive cu Pullmantur Horizon

Croaziera 7 nopti, zbor din Bucuresti

Calais – Stavanger – Hellesylt – Fam – Bergen

 

Vasul de croaziera Horizon

Pe croaziera nu se folosesc bani cash, singura modalitate de plata este Cardul de Imbarcare. La emiterea cardului, acesta va fi alimentat cu 200 euro, care pot fi utilizati pentru achitarea serviciului obligatoriu la bord (72 euro) si plata altor servicii extra: cumparaturi in magazinele duty-free si excursii optionale. Daca s-a depasit limita celor 200 euro, cardul de imbarcare trebuie realimentat cu suma aferenta cheltuielilor pe care turistul le estimeaza; Paturile din cabinele pentru mai mult de 2 persoane pot fi supraetajate; Se accepta pana la 2 copii < 15.99 ani cazati in cabina cu 2 adulti, ambii copii platind acelasi tarif; Excursiile optionale pe vasele de croaziera se pot rezerva cu minim 2 zile inainte de data de ancorare in portul de unde se vor efectua.

La bordul vasului turistii se pot bucura de numeroasele beneficii ale sistemului All Inclusive: Mic dejun, pranz si cina ce pot fi servire la restaurantul principal sau la bufet; Diferite tipuri de preparate culinare si gustari gratuite intre mese, nelimitat; Bauturi racoritoare gratuite, nelimitat, la orice ora (Coca Cola, Fanta, Sprite, etc.); Bauturi alcoolice gratuite, nelimitat, la orice ora (Martini, Ballantines, etc.); Apa si sucuri naturale, nelimitat, la orice ora; Meniuri speciale pentru copii; Meniuri personalizate pentru persoanele care au un regim impus; Acces la piscina, jacuzzi, spa, sala de fitness, sala de spectacole si sala de internet; Activitati si jocuri speciale organizate pentru copii si adolescenti (Tibu Club); Show-uri cu muzica live, cabaret, teatru si discoteca organizate in fiecare seara (Sala Broadway)

TARIFE: de la 1086 EURO / pers

Pachetul include: bilet de avion Bucuresti-Bruxelles-Bucuresti (compania Tarom); transfer aeroport-port, transfer port-hotel Bruxelles, transfer hotel Bruxelles- aeroport; 7 nopti croaziera ALL INCLUSIVE la bord, vas Horizon; Cazare 1 noapte la Hotel Husa President Park 4* sau similar (Bruxelles) – mic dejun, taxa de aeroport; asistenta turistica in limba romana, pe tot parcursul programului (nu va insoti grupul in excursiile optionale).

Nu include: taxa portura: 175 euro/persoana – obligatorie (se va achita la agentie); asigurarea medicala de calatorie si storno (nu sunt obligatorii, dar agentia va recomanda sa le incheiati); taxa de serviciu 72 euro/persoana (se va achita la bordul navei de croaziera)

Orar de zbor

Bucuresti-Bruxelles-Bucuresti:

RO0371    OTP 07:20-> 09:10 BRU

RO0374    BRU 19:25-> 23:05 OTP

*orarul de zbor poate suferi modificari

Note:

Agentia nu isi asuma raspunderea pentru deciziile organelor de control de la punctele de trecere a frontierei romane sau straine, in pofida respectarii conditiilor de iesire din Romania, respectiv intrare in alte state, prevazute de legislatia in vigoare;

Situatii de forta majora si neprevazute cum ar fi razboaie, cutremure, greve, fenomene naturale si meteo deosebite, etc, nu obliga agentia la despagubiri sau compensatii;

Eventualele reclamatii referitoare la excursiile optionale se fac direct la locul destinatiei, agentia noastra nefiind implicata in organizarea sau buna desfasurare a acestora;

Turistii au obligatia de a achita taxele suplimentare anuntate inainte de inceperea programului turistic, in cazul in care acestea vor aparea ca urmare a majorarii taxelor de aeroport, a taxelor de combustibil anuntate de compania  aeriana transportatoare, a ratei de schimb euro/dolar.

Tarifele pentru copii sunt valabile numai daca acestia sunt cazati in cabina cu 2 adulti; conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor; sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera.

Distributia cabinelor se face de catre receptia acestuia si a cabinelor la imbarcare. Orice problema legata de amplasarea sau aspectul cabinei se rezolva de catre client direct la pe vas.

Infantul plateste: 60 euro

Compania aviatica fara a cere acordul agentiei de turism care deruleaza programul turistic, are dreptul de a modifica orele de zbor! Prin urmare, agentia, nu este raspunzatoare pentru decolarea/aterizarea avioanelor la o alta ora decat cea inscrisa in programul excursiei. Pentru aceste intarzieri, compania aeriana este obligat sa asiste turistii conform regulamentului parlamentului european nr. 261/04. Orice problema privind operarea zborului si actiunile adiacente acestuia  intra sub competenta transportatorului, biletul de avion reprezentand contractul intre pasager si compania aviatica.

In cazul deteriorarii sau pierderii bagajelor in timpul dinaintea zborului, zborului efectiv si dupa incheierea acestuia, compania aviatica este singura raspunzatoare si raspunde in fata pasagerilor conform regulamentarilor  EU 2027/97 si amendamentului 889/02.

Agentia organizatoare poate anula excursia in cazul nerealizarii numarului minim de turisti si are obligatia de a instiinta turistul cu cel putin  10 zile inainte de data plecarii.