CROATIA – Coasta Dalmata, autocar Cluj Napoca

Croatia – statiunea Nemira

Sejur 7 nopti cu autocarul din Cluj

                                       Plecari lunea in perioada  27 iunie –  5 septembrie 2016

Croatia le are intradevar pe toate: un litoral extrordinar la Marea Adriatica, cu o linie a tarmului care depaseste 6000 de kilometri (incluzand coastele insulelor), orase vechi, ruine antice, servicii ireprosabile si preturi accesibile. Este o tara ce are o istorie incarcata, si cu toate acestea este una din cele mai tinere natiuni din Europa. In vestul tarii se afla coasta mediteraneeana si insule, iar in partea de est sunt zonele rurale cu campii mlastinoase si munti impaduriti in care se afla vechile fortarete construite sa tina piept turcilor. Tot aici se afla si capitala tarii, Zagreb. Croatia beneficiaza de privelisti naturale minunate si pline de comori din toate epocile istoriei europene.

Peste 1100 de insule si insulite, 5 obiective care fac parte din patrimoniul Unesco, numeroase rezervari si parcuri naturale ale caror fumusete iti taie respiratia sunt doar cateva dintre motivele care te fac sa revii mereu in Croatia.

Vila Gal 3*, fara masa

Localizare: la aprox. 100 m de cele 2 plaje cu nisip grunjos din Nemira, la 2 km de Omis (plajă cu nisip).

Facilităţi: supermarket la 150 m, statie autobuz la 200 m; masa se poate servi la restaurantul Nevera, situat la aprox. 200 m.

Dotări camere: chicinetă/bucătarie complet utilată, frigider, baie cu duş, aer condiţionat (gratuit 5 ore/zi/camera), balcon/terasă cu vedere parțială la mare.

Apartamentul nr.1 este situat la parter si are 19m2; este compus dintr-un dormitor cu pat dublu, dulap, noptiere, 1 bucatarie utilata cu zona pentru servit masa (masa si scaune), 1 baie cu dus si terasa. Capacitatea maxima: 2 adulti (sau 2 adulti + 1 copil 0-6 ani, fara pat suplimentar).
Apartamentul nr.2 este situat la parter si are 18m2; este compus dintr-un dormitor cu pat dublu, dulap, noptiere, 1 bucatarie utilata cu zona pentru servit masa (masa si scaune), 1 baie cu dus si terasa. Capacitatea maxima: 2 adulti (sau 2 adulti + 1 copil 0-6 ani, fara pat suplimentar).
Apartamentul nr.3 este situat la parter si are 23m2. Este compus dintr-un dormitor cu pat dublu, dulap, noptiere, 1 bucatarie utilata cu zona pentru servit masa (masa si scaune) si o sofa extensibila, 1 baie cu dus si terasa. Capacitate: 3 adulti/2 adulti + 1 copil pe pat suplimentar. (pentru minim 2 adulti se va calcula un supliment de 85 eur/sejur).
A/C gratuit 5 ore/zi/camera, internet. Lenjeria de pat si prosoapele sunt incluse in tarif, se schimba 1 data /saptamana.

Vila Mamic 3*, fara masa

Localizare: la aproximativ 250-300 m de cele 2 plaje cu nisip grunjos din Nemira, la 2 km de Omis (plajă cu nisip), în fata vilei Nevera, la 50 m de restaurantul Nevera (unde se poate servi masa).

Facilităţi: Vila are 4 etaje, cu studiouri și apartamente cu capacitate de la 2 la 6 persoane; supermarket la o distanţă de 150 m, staţie autobus la o distanta de 100 m.

Parter: apartament 1/2+1 (capacitate maxima 2 adulti + 1 copil sau 3 adulti)  compus dintr-un dormitor cu un pat dublu si pat suplimentar, bucatarie utilata, baie cu dus, terasa mare, fara vedere la mare. (pentru minim 2 adulti se va calcula un supliment de  85 eur/sejur).
Etaj 1: 2 studiouri 1/2 (20m2) (capacitate maxima 2 adulti), dotate cu baie cu dus, chicineta utilata, pat dublu, terasa (6m2) cu vedere partiala la mare.
Etaj 2: 2 studiouri 1/2 (20m2) (capacitate maxima 2 adulti), dotate cu baie cu dus, chicineta utilata, pat dublu, terasa (6m2) cu vedere la mare.
Dotări camere: chicinetă/bucătărie utilată, frigider, baie cu duş, balcon/terasă cu vedere partiala la mare. Camerele nu sunt dotate cu A/C. Lenjeria de pat si prosoapele sunt incluse in tarif, se schimba 1 data /saptamana.

Vila Nevera 3*, fara masa

Localizare: la aprox. 250-300 m de cele 2 plaje cu nisip grunjos din Nemira, la 2 km de Omis (plajă cu nisip).

Facilităţi: compusă din restaurant cu terasă la parter, parcare în fața vilei, studiouri si apartamente de capacitate diferită si dispuse pe 2 etaje, supermarket la o distanţă de 150 m, staţie autobuz la 100 m.

Dotări camere: chicinetă/bucătarie utilată, frigider, baie cu duş, aer condiţionat (gratuit 5 ore/zi/camera), balcon/terasă cu vedere partială la mare.

STUDIO 1/2: 2 adulti sau 2 adulti + 1 copil 0-5.99 ani fara pat suplimentar
– 1 pat matrimonial, dulapuri, masuta cu oglinda si scaun; baie cu cabina de dus, chicineta cu minifrigider, plita electrica incorporata, fierbator, parchet laminat, balcon cu vedere laterala la mare (pe stanga se vede strada si gratarul de la restaurantul de jos). Camera nu dispune de aparat de aer conditionat.
STUDIO 1/2+1: 2 adulti + 1 copil 0-15.99 ani sau 3 adulti (pentru minim 2 adulti se va calcula un supliment de 85 eur/sejur/camera)
– 1 pat matrimonial + 1 sofa extensibila (potrivita pentru 1 adult sau 1 copil), masa cu 3 scaune, chicineta cu minifrigider, plita electrica incorporata, fierbator, gresie, baie cu cabina dus, balcon cu jaluzele, vedere la mare.
APARTAMENT CU 2 DORMITOARE (4 adulti sau 4 adulti + 1 copil 0-5.99 ani fara pat suplimentar)
– 2 dormitoare cu paturi duble, parchet, 1 bucatarie dotata, masa coltar si living cu sofa, balcon, baie cu cabina de dus.

Servicii incluse: transport cu microbus/autocar, 7 nopţi cazare fără masă , taxe de statiune,  însoţitor de grup

Servicii neincluse: excursii opţionale, asigurare medicală si asigurare storno (recomandate)

Suplimente masă:

  • MIC DEJUN: 5 eur/zi/persoană
  • DEMIPENSIUNE: 12 eur/zi/persoană
  • PENSIUNE COMPLETĂ: 19 eur/zi/persoană

Supliment SINGLE: 95 eur/sejur (se acceptă doar pentru studio ½)

Transfer din Baia-Mare, Bistriţa, Zalău, Târgu Mureş, Oradea (minim 2 persoane) cu maşini de capacitate diferită: 15 euro/persoană/ dus-întors

Transfer din Sibiu, Braşov, Ploieşti, Bucureşti pe curse de linie: 20 euro/persoană/ dus-întors

Conditii de calatorie:

-Documente necesare călătoriei: paşaport valabil cel puţin 6 luni de la data întoarcerii în ţară sau carte de identitate valabilă (buletinele vechi cu file nu sunt acceptate pentru trecerea frontierei).

-Agenţia nu răspunde în cazul refuzului autoritaţilor de la punctele de frontieră de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a îi permite să părăsească teritoriul propriu.

-Conform reglementarilor în vigoare, minorii trebuie să călătorească împreună cu cel putin un adult însotitor şi să aibă asupra lor acordul părintelui care nu îi însoţeşte ( legalizat la notariat) sau al ambilor părinţi, după caz; de asemenea, adultul care îi însoţeşte – în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi – trebuie să aiba şi cazier judiciar pe care să îl prezinte la frontieră.