Circuit Belgia – Olanda, câmp de lalele şi mori de vânt

Circuit avion Belgia – Olanda

Bruxelles – Leuven  – Ghent – Bruges – Rotterdam – Keukenhof – Delft – Haga – Amsterdam -Vollendam

 Circuit 5 zile cu plecare din Cluj-Napoca in 21.04.2017

Tarif: 529 euro/pers

Ziua 1. Decolare din aeroportul Cluj Napoca la orele 10:50. Aterizare la aeroportul Bruxelles-Charleroi la orele 12:15.  Vizita incepe cu Bruxelles – scurt tur panoramic cu Cartierul European, Palatul Regal, Palatul Justitiei, apoi tur pietonal pe Grote Markt cu casele breslelor, Maneken Pis, simbolul orasului. Timp liber. Scurta oprire la Atomium pentru poze, apoi ne indreptam spre Leuven, oras universitar renumit, ca sa admiram una dintre cele mai frumoase primarii din lume; timp liber sau  optional degustare de bere la un bar local! Cazare zona Bruxelles. (Lungimea traseului~150 km)

Ziua 2. Vizitam Ghent, orasul lui Carol al V-lea, cu Catedrala Sf. Bavo cu altarul medieval celebru al lui Van Eyck, casele breslelor, Turnul cu Clopot, debarcaderul de marfuri, azi de aici pornesc micile croaziere pentru vizitarea orasului. Ne continuam drumul spre Bruges, oras medieval – beghinajele, Piata Centrala, Turnul cu Clopote, Biserica Sfantului Sange. Optional croaziera pe canale si shopping bomboane de ciocolata. Cazare zona Bruxelles. (Lungimea traseului~260 km)

Ziua 3. Trecem in Olanda si incepem ziua cu renumitul Rotterdam, al carui port este cel mai mare din Europa si al doilea din lume – tur panoramic al orasului modern, optional urcare in Turnul Euromast pentru o panorama “rotitoare” a portului si a orasului.  Orpire in Delft, centrul ceramicii olandeze si orasul natal al lui Johannes Vermeer. Vizita panoramica la Haga – Parlamentul si Palatul Pacii. Continuam  vizita cu cea mai frumoasa gradina de primavara – Keukenhof, unde miile de lalele si alte flori de primavara asteapta vizitatorii sub cerul liber sau in pavilioane decorate. Cazare zona Rotterdam/Amsterdam, 2 nopti la acelasi hotel.

Ziua 4. Dimineata vizitam Amsterdam, Venetia Nordului, unde incepem cu Fabrica de Diamante Coster Diamonds, urmeaza Rijksmuseum, muzeul national cu cele mai multe capodopere ale pictorilor flamanzi; optional croaziera pe canale pentru un tur panoramic. Timp liber in Amsterdam sau optional vizita la *Vollendam, (cca. 3-4 ore) oras-port pescaresc cu case de lemn, canale si folclor specific, mori de vant, vizitam ferma de lapte cu degustare de cascaval, atelier de confectionat saboti din lemn, timp liber in port. Reintoarcere in Amsterdam – timp liber seara in zona Pietei Dam si a “Cartierului Rosu”. Cazare la acelasi hotel.

Ziua 5. Pornim spre aeroportul din Eindhoven, decolare la orele 15:40, aterizare la aeroportul din Cluj Napoca la orele 18:55.

 

Tariful include: 4 nopti cazare la hoteluri de 3* sau tip Ibis cu mic dejun bufet (2 nopti zona Bruxelles, 2 nopti zona Rotterdam/Amsterdam); bilet de avion cu compania Wizzair pe ruta si conform orarului mai sus mentionat, taxele de aeroport si transfer aeroport, 1 bagaj de mana;  transport autocar licentiat de 3*; ghid turism din partea agentiei.

Tariful nu include: 1 bagaj de cala/persoana, de  23kg ~ 50 euro/dus-intors; taxele de intrare la obiectivele turistice de pe traseu (Rijksmuseum: 17,50 euro, Turnul Euromast: 10 euro, Altarul Van Eyck: 4 euro, Keukenhof: 16 euro; taxa vaporas Amsterdam: 16 euro, Bruges: 8 euro); *excursia optionala la Vollendam: 10 euro; asigurarea medicala + asigurarea storno; taxa de rezervare a unui loc preferential în autocar: 5 euro/persoana (optional)

Tarifele au fost calculate la grup de minim 40 turisti (avion+autocar). Suplimentul pentru grup 30-39 persoane, 30 euro, se va achita la finalizarea grupului, doar in caz de nevoie, in saptamana plecarii.

TARIF EARLY BOOKING VALABIL PANA IN 31.12.2016!