Carnaval la VENETIA 2018

Magia carnavalului de la Venetia

Program de 3 zile cu autocar din Baia Mare

Perioada: 08 – 10 februarie 2018

Tarif: 155 EUR/pers

Ziua 1 Pornire la ora 00:00 din Cluj-Napoca pe traseul Baia Mare – Satu Mare, catre Budapesta. Tur panoramic al orasului: Piata Milenium cu Monumentul Eroilor si Palatul Huniazilor, Bulevardul Andrassy, Cladirea Operei, Palatul Parlamentului, Vechea Cetate a Budei, precum si frumoasele poduri arcuite peste Dunare (Podul cu Lanturi, Podul Elisabeta si Podul Margareta). Ajunsi in Liublijana vom trece peste râul Ljublianka pe Podul Triplu şi pe Podul Dragonului, vom vedea Fântâna celor 3 râuri ale Carniolei şi vom admira castelul reşedinţă a ducilor de Carinthia. Seara cazare in zona Treviso.

Ziua 2 Dupa micul dejun, ne deplasam cu trenul in Piata San Marco din Venetia. Se viziteaza insulele Burano, Murano si Torcelo (optional). In Burano este specific coloritul deosebit al cladirilor si lucrarile de artizanat, multe dintre ele gasindu-se in Muzeul de broderie. Insula Murano este vestita pentru  obiectele si arta producerii sticlei. Veti gasi aici multe ateliere si magazine cu obiecte miniaturale din sticla si bijuterii multicolore. Pe insula Murano se produc obiecte traditionale de sticla (oglinzi, candelabre, lampi, pahare si cristaluri, manere de robineti, etc.) insa accentul este pus in ultima vreme pe obiecte de arta din sticla de Murano si pe suveniruri din sticla de Murano. Dupa-masa in Venetia ne bucuram impreuna de culorile carnavalului venetian, admiram costume si masti venetiane, ce se imbina intr-un spectacol mirific. Vizite la Palatul Dogilor, Basilica San Marco, Puntea Suspinelor, Turnul cu orologiu. Ne intoarcem seara cu trenul la Treviso pentru cazare si cina  la hotel 3*.

Ziua 3 Dupa micul dejun ne indreptam spre un centru commercial pentru cumparaturi. In jurul amiezii ajungem la Trieste pentru a vizita castelul Miramare, construit între 1856 și 1860 si care este amplasat intr-un cadru natural extraordinar. Ne imbarcam pentru intoarcerea in Romania. Pauze pe traseu.

Tariful include: transport cu autocarul din Baia Mare; 2 nopti cazare cu mic dejun + o cina la hotel 3*; vizitele cuprinse in program;  asistenta turistica.

Tariful nu include: asigurare medicala de calatorie si asigurare storno; intrarile la obiectivele turistice din program (se achita la fata locului).

Note:

– tariful este calculat pentru un grup de minim 40 persoane. In cazul unui grup mai mic, tariful se recalculeaza!

– supliment single – 120 euro/ pers